Új navigációs rendszert fejleszt a Hyundai


A Hyundai Motor Grouphoz tartozó Hyundai MNSOFT egy új típusú navigációs rendszert hozott létre, amelyet az autóiparban hasznosítanak majd.

Az új technológia révén a navigációs rendszerek térképeinek legújabb frissítéseit vezeték nélküli hálózaton keresztül, akár egy mozgó autóban is el lehet érni. Az új technológiához a Hyundai egy új adatbázis-kezelő rendszer (DBMS) alapú platformot hozott létre, amely képes heti frissítések futtatására, míg egy másik rendszer az új navigációs motort és az elosztórendszert kezeli.


A navigációs technológia fejlesztésekor egy mobiltelefont használtak Wi-Fi hálózati bázisként. A járművezetők a jövőben az autóba épített navigációs rendszerükkel vezeték nélküli hálózathoz kapcsolva tudják majd használni az új technológiát. Ennek segítségével a navigációs rendszer automatikusan megkapja a szükséges térképfrissítéseket.

A Hyundai ezen technológiát 2014 harmadik negyedévétől építi be egyes modelljeibe, de később az utólagos tartozékokra és a külföldi piacokra is kiterjesztik a rendszert.

Forrás: automobiletechnology.automotive-business-review.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei