Enyhén frissült a Hyundai Santa Fe Dél-Koreában


A Hyundai úgy döntött, hogy az új modellévre kissé felfrissíti a lassan két éve kapható Santa Fe modellt.

A Hyundai a nemrég bemutatkozott Genesis limuzin hatására módosította a Santa fe terepjáró megjelenését és felszereltségét, hogy az a 2016 körül várható nagyobb modellfrissítésig továbbra is modern maradjon.  


A legfontosabb változások között találjuk az új Genesis limuzinon láthatóhoz hasonló, led indexes külső tükröket, az új hátsó légterelőt, cápauszony-antennát, valamint az első kamerával felszerelt sávtartó-asszisztenst. Ezen felül a „Glacier” fantázianevű változat növeli a színpalettát.


A Santa Fe motorterében semmi változás nem történt, így a koreai piacon továbbra is a 2,0 és 2,2 literes CRDi R dízelmotorok kerülnek az autóba, amelyek 184 és 200 lóerős teljesítményre képesek. Más piacokra a Santa Fét 2,0 literes közvetlen befecskendezéses, 264 lóerős benzinmotorral is szállítják.


Jelenleg a módosítások csak a dél-koreai piacon értékesített modelleket érinti, de várható, hogy azok megjelennek majd az amerikai gyártású Santa Fe modelleken csakúgy, mint a nemzetközi piacon kapható változatokban is.  

Forrás: thekoreancarblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei