Afrikában is bemutatkozott az új Hyundai i10


Április közepétől már az észak-afrikai Tunéziában is kapható a Hyundai új kisautója, amelynek Grand változatát kezdték forgalmazni az országban.

A Hyundai helyi képviselőjeként az Alpha Motors megkezdte a márka Grand i10 kisautójának forgalmazását Tunéziában. Az autót nem a közelebb fekvő Törökországból, hanem Indiából szállítják az afrikai országba, így az teljes mértékben megegyezik azzal a modellel.    


A Grand i10 így 10 centiméterrel hosszabb, mint az Európában kapható változat és 180 milliméterrel elődjén is túlnyúlik, így pedig a leghosszabb kisautóvá vált az ott kapható szegmensben. Ezt a nálunk is kapható európai i10-zel megegyező 1 660 milliméteres szélességével is kihangsúlyozza, ám emellett a belső tér tágassága is páratlan, amelyben ráadásul még egy 256 literes, összesen rekordméretű 1 046 literesre bővíthető raktér is elfért.


Az egyféle, 1,2 literes benzinmotorral Tunéziába érkező Hyundai Grand i10-ben jóval több kényelmi és biztonsági felszereltségek érhetőek el, mint elődjében, így felszereltségtől függően megtalálható az autóban a hat légzsák, blokkolásgátló, elektromos tükrök és ablakok, nyomógombos indítás, stb.    


Forrás: investir-en-tunisie.net

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei