A szakszervezet cáfolja az Hyundai rossz minőségét


A Hyundai Motor szakszervezete nem hisz a Hyundai modellek legutóbbi minőségi értékelésének, amelynek elfogult eredményét a vezetőség nem használhatja fel nyomásgyakorlásra.  

A J. D. Power nemrég nyilvánosságra hozott megbízhatósági tanulmánya szerint a Hyundai motor autói a 31 márka közül a 27. helyre csúsztak vissza. A 2011-ben autót vásárolt 41 ezer megkérdezett vásárlókat arra kérték, sorolják fel az általuk vásárolt és különböző márkájú járművek esetében három év alatt tapasztalt problémákat.

A szakszervezet állítása szerint a felmérés megállapításai nem számszerűsített szubjektív véleményekre épül, így azok alapján nem lehet megállapítani az adott márkára jellemző általános minőséget.  


„Ez a közvélemény-kutatás nem más, mint statisztika, ami a vásárlói trendeket tükrözi” – hangsúlyozza a szakszervezet rámutatva arra, hogy a minőségi értékelés széles sávban ingadozik a fogyasztói értékektől és a felmérésben érintett régióktól függően. A szakszervezet szerint emiatt a menedzsmentnek nem szabadna nyomást gyakorolni a munkavállalókra a minőség javítása érdekében.  

„A tartósság és a többi minőségi kérdés elsősorban az általános anyagfelhasználással, tervezéssel és technológiával van összefüggésben” – áll a közleményben. A szakszervezet rámutatott arra is, hogy az általános minőségi megítélés hibáiért nem igazságos a futószalagoknál dolgozókat hibáztatni.

Az állásfoglalás azután született meg, hogy a Hyundai legfelsőbb vezetése felhívta a dolgozókat munkaszokásaik változtatására, amely szerintük eddig túlságosan laza volt.

Forrás: english.yonhapnews.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei