Jó szomszéd a Hyundai Csehországban


A Hyundai Motor Manufacturing Czech áprilisban immár harmadik alkalommal látta vendégül a környező településeket, amelyeknek kulturális és közösségi életét a Hyundai anyagilag is támogatja.  

Összesen tizenhárom önkormányzat előjárói érkeztek ebből az alkalomból Nosovicébe, akiket első alkalommal kísértek el házastársaik is. Ezért aztán a találkozó egy gyárbejárással kezdődött, hiszen sokak számára ez volt az első olyan alkalom, amikor a HMMC-nél láthatták, hogyan is készül egy autó. Ezek után a települések polgármesterei egy szimbolikus csekken vehették át adományukat, amelyet a vállalat elnöke, Jun-ha Kim adott át nekik.   


A Jó szomszéd program támogatási összegét kizárólag sport, kulturális, vagy közösségi tevékenységre fordíthatják az önkormányzatok. A pénzt nem használhatják beruházásokhoz vagy a közösség fenntartási költségeire. 


„Nagyra értékeljük a Jó szomszéd programot és nagyon hálásak vagyunk ezért. Idén a pénzt a TJ Sokol Dobrá kapja, amely egyhetes képzést tart majd a fiatal focistáknak” – mondta Jiří Carbol, Dobrá polgármestere.


„Mi megkérdeztük a lakosokat és a szervezeteket, milyen közösségi eseményt szervezzünk. A nyertes a nyári fesztivál lett. Ugyanakkor az önkéntes tűzoltóink audiovizuális eszközök beszerzésére kértek támogatást tőlünk. Ezt több rendezvényünkön felhasználjuk majd, így a HMMC pénztámogatása több évig szolgálja a közösséget. A Hyundai egy jó szomszéd” – összegezte Jana Potiorová, Pazderna polgármestere.

Forrás: hyundai-motor.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei