Elismerték a Hyundai Equus belső értékeit


A WardsAuto.com idén is elkészítette a tíz legjobb utasterével rendelkező autók listáját, amelyen ezúttal a 2014-es Hyundai Equus is helyet kapott. Korábban a Santa Fe, az Azera és az Accent is szerepelt már ezen a listán.

„A Hyundai Equus Ultimate modellben minden olyan tulajdonság megtalálható, amelyet a vásárlók egy 120 ezer dolláros ultra luxusmodelltől elvárnak, viszont mindezt 50 ezer dollárral kevesebbért kapják meg” – mondta Drew Winter, a WardsAuto World magazinjának főszerkesztője. „Miközben gyönyörű kivitelezés és Pazar bőrkárpitok veszik körül az embert, a WardsAuto szerkesztőit az Equus belső terének limuzinos hátsó kiképzése nyűgözte le igazán. A könyöklő egyik kapcsolóján ez áll: ’relax’. A gomb megnyomásakor az első utasülés teljesen előrehúzódik, miközben a hátsó ülés háttámlája egy business osztályú repülőgép üléséhez hasonlóan egészen hátradől. Ugyan az autó ára 70 ezer dollár, ez még akkor is egy valódi különlegesség.”    


A WardsAuto nyolc szerkesztője 41 vadonatúj, vagy lényegesen felújított modellből választotta ki végül a tíz győztest. A szerkesztők két hónapot töltöttek az autók ergonomiájának, vezetői információs rendszereinek, kidolgozásának, anyagainak, értékének, biztonságának, kényelmének és formai harmóniájának értékelésével. A modellek tekintetében nem volt árkorlátozás. Végül is a WardAuto szerkesztői olyan utastérrel rendelkező modelleket kerestek, amelyek nemcsak az adott márka, de az egész szegmens értékeit emelik magasabb szintre.   


„A Hyundai zászlóshajójaként az Equus prémium limuzin tágas, vonzó utastere luxusfelszereltségével maximális vezetői kényelmet biztosít” – mondta Christopher Chapman, a Hyundai észak-amerikai formatervező központjának vezető tervezője. „A teljesítményhez és a külső formavilághoz hasonlóan az utastér is lenyűgöző. Minőségi anyagok és előremutató kezelőszervek segítségével az Equus elegáns és modern.”


Az újratervezett 2014-es Hyundai Equus modellben a prémium és teljesítmény már a vezetőülésben körülöleli a sofőrt. A teljes műszeregységet és a középkonzolt még magasabb minőségű anyagokkal és ergonómiailag tökéletes kidolgozással gondolták újra, amelynek részeként új rajzolatú gombok egyszerűsítik a felismerést és kezelést. A középkonzol és a váltókar körüli terület még prémiumosabb hatást kelt és új helyre kerültek kormánykerék gombjai, miközben a hátul helyet foglalók a középső kartámasz gombjaival vezérelhetik az első ülések háttámlájára szerelt 9,2 colos állítható képernyőket, amelyen filmeket, zenéket, vagy éppen az ülések beállításait választhatják ki.  

A WardsAuto idei tízes listáján a Hyundai Equus mellett a Chevrolet Corvette Stingray, a Chrysler 200C, a GMC Sierra Denali, a Jeep Cherokee Limited, a Kia Soul+, a Mazda3, a Mercedes-Benz S550, a Rolls-Royce Wraith és a Volkswagen GTI szerepel.  

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei