Focilabdákat adományozott a Hyundai Brazíliában


A Hyundai Motor helyi szervezete társadalmi felelősségvállalási programja keretében százezer focilabdát adományoz azért, hogy ezzel segítse a fiatalokat és felhívja a figyelmet a labdarúgó-világbajnokságra.

A Hyundai teljes tulajdonú leányvállalataként és a FIFA 2014-es Labdarúgó-világbajnokság főtámogatójaként a Hyundai Motor Brasil (HMB) által létrehozta a „Bola do Sonho Hyundai" (Hyundai Álomlabda) társadalmi felelősségvállalási programját azért, hogy megossza a világ leghíresebb focibajnokságának szellemiségét és fokozza az izgalmakat Brazíliában.


A HMB összesen 100 ezer focilabdát adományoz több mint kétezer olyan brazil társadalmi szervezetnek, amelyek gyermekek fejlesztésével foglalkoznak. A program hivatalos megnyitó rendezvényét Piracicabában tartották, ahol a Hyundai Motor 150 ezres éves kapacitású gyára is található.

„Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a jelentőségteljes programot Piracicabában indíthatjuk útjára, ahol a Hyundai brazil otthona is van” – mondta William Lee, a HMB elnök-vezérigazgatója a május közepén megrendezett „Festa das Nações de Piracicaba” tradicionális jótékonysági eseményén. „A program által célunk megerősíteni elkötelezettségünket a fair play és a csapatszellem iránt.”

A 31. Festa das Nações de Piracicaba rendezvényén felállított egyedi szórakoztató hely mellett a HMB tízezer labdát is adományozott a rendezvény céljaira. A labdákat a látogatók számára értékesítették, amelynek bevétele a város szociális alapjába került.


Mr. Lee az eseményen bejelentette, hogy további 15 ezer labdát adományoznak Piracicaba önkormányzati és állami iskolái részére azért, hogy ezzel is segítsék az iskolák diákjait és sporttevékenységüket.   

„Ez az új projekt csak egy újabb azok között, amelyeket a vállalat már eddig is tesz ezért a közösségért” – mondta Gabriel Ferrato, Piracicaba polgármestere. „Ez a projekt megerősíti a Hyundai társadalmi szerepét városunkban. A Hyundai 2013 óta társadalmi munkát végez a helyi XV de Piracicaba focicsapatunknál és ma a Festa das Nações jótékonysági rendezvény fő támogatója.”

A piracicabai átadás után a program csapata Manaus, Recife, Brasilia és Porto Alegre városaiba indul tovább, ahol a helyi társadalmi szervezetek részére adják át a többi labdát.  

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei