A Hyundai újra összehozza a focirajongókat


A 2014-es FIFA Brazil labdarúgó-világbajnokság hivatalos partnereként a Hyundai Motor bejelentette, hogy a világ öt nagyvárosában hozza össze a szurkolókat, ahol megtapasztalhatják és megoszthatják a játék szenvedélyét és izgalmát.  

A fontosabb bajnokságok tradícióját folytatva a Hyundai Motor szurkolók ezreit látja vendégül a rendkívül népszerű szurkoló parkokban (Fan Park), ahol a rajongók családjukkal és barátaikkal közösen szurkolhatnak kedvenc csapatuknak, miközben hatalmas kivetítőkön nézik a mérkőzéseket. Az egy hónapos bajnokság izgalmas atmoszféráját a szurkolók ez alkalommal öt helyszínen tapasztalhatják meg: az európai Berlin, Madrid, Torino, Szarajevó mellett Sydneyben is felállítják a Hyundai kivetítőit.    


Amióta 2006-ban a németországi világbajnokságon bemutatkozott, a Hyundai szurkolói parkjai több mint 10 millió rajongónak adtak lehetőséget arra, hogy közösen élvezzék ezt a csodás játékot.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy visszahozhatjuk a Hyundai szurkoló parkokat, amely a FIFA világbajnokságok Hyundai jellegzetességeivé váltak” – mondta Tak Uk Im, a Hyundai Motor ügyvezetője. „Különösen azért, mert új digitális kezdeményezéseinkkel növeljük az interakciót a részvevőkkel és fokozzuk a játék izgalmát.”


A világ foci szerelmesei most lehetőséget kapnak arra, hogy online is megosszák szenvedélyüket a Hyundai Motor új „Pin My Fan Park” programban, amely egyike a márka kifejezetten a világbajnoksághoz kapcsolódóan létrehozott honlapjának lehetőségei közül. Az új portálon a szurkolóknak lehetősége van arra is, hogy támogassák csapatukat és üzenetek, zenék, fotók és videók megosztásával megmutassák szenvedélyüket a játék iránt, amely mellett játékokon is részt vehetnek, ahol díjakat is nyerhetnek.   


Ezek mellett a Hyundai Motor nemrég közzétette hivatalos FIFA reklámját, amelyben a márka nagykövetei, Iker Casillas, Ricardo Kaka és Oscar Emboaba szerepelnek. Ez a hirdetés is megtekinthető a Hyundai új honlapján, amely mellett rövidesen a színfalak mögötti felvételeket is meg lehet majd tekinteni a reklám forgatásáról.



Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei