20 éve Ausztriában a Hyundai


A Hyundai Import GmbH, a Hyundai márkájú gépkocsik kizárólagos osztrák importőre 2012. szeptemberében ünnepli fennállásának 20. évfordulóját.

Ahogyan más piacokon is, Ausztriában is nehéz volt elfogadtatni a vásárlókkal az első koreai autómárkát. A bizalom a folyamatos termékfejlesztés, a minőség állandó javítása, a nagyvonalú garanciális feltételek, valamint a technika és a formaterv egyre európaiabbá válása révén alakult ki, melyet az eladási darabszámok is jeleznek.

2012. májusában a Hyundai helyi importőre 2062 eladott gépkocsival immár Ausztria második legnagyobb forgalmazójává vált, mellyel megelőzte az Opel és a Ford márkákat is! Az elért piaci részesedés így májusban 6,4 százalékra ugrott, ám az év első 5 hónapját figyelembe véve is 5,7 százalékon áll a márka Ausztriában.  

„Nagyon örülünk annak, hogy a 20 éves történetünkben először Ausztria második legerősebb márkájává válhattunk. Az eredmény igazolja, hogy jó úton járunk és egyúttal további ösztönző a jövőre nézve.” – kommentálta az eredményeket Hansjörg Mayr, a Hyundai Import GmbH ügyvezetője.

Forrás: regionews.at

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei