50 ezer dollár egy élelmiszer banknak


A Hyundai Motor Manufacturing Alabama dolgozói 24850 dollárral járultak hozzá a Hyundai 25 ezer dolláros támogatásához, így összesen 49850 dollárt adományoztak a Montgomery Körzet Élelmiszer Bankjának.

A pénzadományon kívül a dolgozók további 70 kilogrammnyi nem romlandó élelmiszert is adtak a rászorulók részére.

A Hyundai alabamai üzeme idén már hatodik alkalommal gyűjtött pénzt és élelmiszert, illetve a korábbi években más jótékonysági akciókban is részt vett a szervezet. Az összeszerelő üzem egész területén gyűjtőkonténereket állítottak fel, ahová a dolgozók önként berakhatták a jótékony célokra szánt adományaikat.  


„Az élelmiszerbank már öt éve a Hyundai partnere, a dolgozók pedig minden évben segítik az éhező és nélkülöző embertársaikat.” – mondta Parke Hinman, az élelmiszerbank vezetője. „Minden 25 dollárnyi adományból több, mint 70 kilogrammnyi ételt tudunk vásárolni, mely elegendő egy háromfős család két hétre, vagy akár egy idősebb házaspárnak egy egész hónapra.” – tette hozzá.

„Ebben a nehéz gazdasági helyzetben lenyűgöző, ahogyan a HMMA csapattagjai összefogtak a társadalom leszakadt tagjaiért.” – mondta Craig Stapley, a HMMA termelési igazgatója.  

A dolgozók emellett 1213 pár elhasznált sportcipőt is adományoztak nemrég a GreenSneakers program keretében, mely az elhasznált teniszcipőket újrahasznosítja, így lehetővé teszi mindennapos használatra, azt követően pedig odaadják azokat a rászorulóknak.   

A szervezet 50 centet fizetett minden pár cipő után, melyből közel 1000 dollár is összegyűlt, melyet a Brantwood Children’s Home kapott, akik bántalmazott, elhanyagolt vagy veszélyeztetett gyermekekkel foglalkoznak.  

Forrás: montgomeryadvertiser.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei