Újabb képeken a frissülő Equus


Újabb felvételeken látható az Equus legújabb változata, melyet Dél-Koreában kaptak lencsevégre.

Ahogyan arról már korábban is beszámoltam, a Hyundai a közeljövőben átdolgozza zászlóshajóját, az Equus modellt. Az Equus 2009-ben mutatkozott be a nagyközönségnek és mind Dél-Koreában, mind pedig az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvend annak ellenére, hogy a legújabb változat ára túllépte a 60 ezer dolláros határt.  


Idén május hónapban például minden eddigi rekordot megdöntve több, mint 5 ezer prémium Hyundai került az Egyesült Államok autópiacára, amelyből az Equus is kivette részét, összesen 351 darabbal.



A most lefotózott jármű az igen erős álcázás ellenére egyértelműen Equusként azonosítható, így várhatóan az alap formaterv megmarad, az autó csupán részleteiben újul meg. A felvételek alapján új első és hátsó lámpatestekre, új felnikre számíthatunk, valamint megújul a védjegyként használt króm hűtőmaszk, amely az eddigi vízszintes helyett függőleges osztást kapott.



Nyilvánvalóan a motorok terén is várhatóak módosítások, az ötliteres V8-as erőforrást tovább javítják a teljesítmény, illetve az üzemanyag-hatékonyság fokozása érdekében.



Forrás: thekoreancarblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei