A Hyundai Motor segíti a koreai kényszervállalkozókat


A Hyundai Motor társadalmi felelősségvállalási programján keresztül idén is segíti a hátrányos helyzetű magánvállalkozókat, akik a gazdasági visszaesés következtében nehéz helyzetbe kerültek.

Már harmadik éve annak, hogy a Hyundai-Kia minden évben megrendezi az „Ajándék autó” kampányát, amelynek keretében kiválasztottak személyautót, teherautót, kisbuszt kapnak vállalkozásaik számára. A vállalat alacsony kamatozású kölcsönöket is biztosít pénzügyi programja keretein belül azért, hogy segítse a kényszervállalkozók életét.

2010-ben a vállalat hat vállalkozót és vállalkozást támogatott, míg tavaly már 30 autót biztosítottak erre a célra, amely mennyiség idén is rendelkezésre áll. A kiválasztottak október és február között vehetik át a járműveket.

A Hyundai Motor autói közül 1 tonnás teherautók, Porter kisáruszállító, Starex kisbusz, a Kia modellek közül pedig a vadonatúj Ray kisautó modelljeit adják a vállalkozók részére.

„Reményt kívánunk adni azon vállalkozók számára, akik rendelkeznek erővel, szenvedéllyel a vállalkozás működtetéséhez, ám hiányzik a megvalósításhoz szükséges tőke.” – mondja a csoport egyik képviselője. „A kampány üzenete, hogy lehet szebb a jövőt teremteni.”

„A sikeres pályázónak vállalkozása számára megfelelő autót ajánlunk fel, melynek regisztrációs adóját, illetve biztosítási díját 2,5 millió won értékben is átvállaljuk.” – tette hozzá a képviselő.

A csoport a kiválasztottak számára 5 millió won értékben pénzügyi segítséget is nyújt, mely felhasználható a vágyott üzlet megnyitására csakúgy, mint képzésre, konzultációs programok elvégzésére is. Az összeg segíthet további alacsony kamatozású kölcsön felvételénél is, melyet a Hyundai Motor Group saját Smile Microcredit Bankja kínál.

A kampány nyerteseit a Hyundai Motor Group, a HMG Smile Microcredit Bank, valamint üzleti konzultációs cégek  képviselőiből álló zsűri választja ki.

Forrás: koreatimes.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei