Októbertől Németországban is kapható a Veloster Turbo


A Hyundai németországi importőre az új Turbo bevezetésével egyidejűleg átalakította a Veloster kínálatát is.

A Hyundai Veloster 1,6 GDi indulóára egy új felszereltségi csomagnak köszönhetően 1600 euró csökkentéssel immár 20 ezer euró alá esett. A 19990 euróért megvásárolható Veloster Trend alapváltozat ellátmánya azért így sem fapados, hiszen megtalálható benne a rádió, klíma, fedélzeti számítógép és a bőrkormány is.  

A Veloster Style változatáért legalább 21990 eurót kérnek a német kereskedők, viszont felszereltsége jóval gazdagabb, így szövet/bőr ülések, automata fényszóró, hátsó parkolóradar is megtalálható benne, kívülről pedig 18 collos felnikre húzott gumikon gördül az autó. Alapáron hatfokozatú manuális váltóval szerelik a Velostert, ám 1700 euró felár ellenében a vásárló már a hatfokozatú duplakuplungos automata váltófüleit kapcsolgathatja kormánykerék mögött.  


Októbertől már megvásárolható lesz Németországban a Veloster Turbo is, amely 24690 eurós vételáráért cserébe az 1,6 literes turbómotor 186 lóerős teljesítményével 8,4 másodperc alatt gyorsítja az autót 100-ra, míg az 1500 és 4500 között leadott 265 Nm nyomaték gondtalan autózást biztosít a vezető számára. A Turbo változathoz 1400 euró felárért hatfokozatú automata is kapható, amely magas teljesítménye ellenére csupán 6,9 litert fogyaszt 100 kilométeren.

A Style felszereltség a Veloster Turbo esetében többet takar, mint a gyengébb testvér esetében, hiszen a fentebb felsorolt tételek mellett a turbós változat bőrüléseket, alupedálokat, elektromos vezetőülést kapott. Premium felszereltség esetén ezekhez automata klíma, navigáció, tolatókamera, valamint mélynyomóval és középső hangszóróval ellátott hifirendszer kapcsolódik. Csak a Turbo-hoz rendelhető viszont a Hyundai különleges szürke matt fényezése.

Forrás: autohaus.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei