Tesztpilótákat keres a Hyundai


A Hyundai magyarországi forgalmazója, a Hyundai Holding Hungary Kft. legújabb nyereményjátékának győztese két hónapon keresztül tesztelheti a koreai márka legújabb modelljeit.

A Hyundai facebook oldalán tette közzé legújabb nyereményjátékát, amelynek lényege, hogy a regisztráció során a jelentkezőknek rövid bemutatkozás mellett ajánlaniuk kell magukat a „Hyundai Tesztpilóta” címre, ezt követően pedig nincs más teendő, mint várni a szavazatokat, a legtöbbet kapott öt jelentkező közül pedig a Hyundai választja ki a játék győztesét.

A jelentkezés határideje 2012. szeptember 30., a szavazatokat pedig október 14-ig lehet leadni. A játék nyertese számára a Hyundai öt gépkocsi tesztelési lehetőségét biztosítja: i30 kombi, ix35, i40, i20, valamint Veloster. Emellett a forgalmazó havi 30 ezer forint erejéig állja a tesztelés üzemanyagköltségét is.


A leendő nyertesnek azonban – egy valódi tesztpilótához illően – a nyereményért cserébe hetente több, fotókkal illusztrált beszámolót, útleírást, valamint kéthetente videót is készítenie kell a tesztidőszakban. A teljes részvételi szabályzatot itt olvashatod.

A leendő "Hyundai Tesztpilóta" mellett a szavazók is nyerhetnek, akik között a Hyundai a játék végén 10 db ajándékcsomagot oszt szét.   

A nyereményjátékra itt lehet jelentkezni. Mivel minden szentnek maga felé hajlik a keze, ha már ott jártok, kérlek nyomjatok egy szavazatot rám is és akkor talán a blog saját készítésű tesztekkel is bővülhet. Előre is hálásan köszönöm! :)   

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei