Első fotó a HB20 terepjáró változatáról?


A Hyundai új brazil kisautójáról szóló hírek nagy részében megtalálható, hogy a kompakt ötajtós változat mellett egy négyajtós limuzin és egy szabadidő autó változat is szerepel a tervek között.

Egy brazil autós szaklaphoz jutott el nemrég a felvétel, amelyen minden bizonnyal a Hyundai új HB20 modellje látható, ám az autó formája alapján megállapítható, hogy a mérnökök már a kisautó terepjárósított változatát tesztelik éppen.

A fotón szereplő kisautó az emelt hasmagasságnak köszönhetően szokatlanul magas, amit tovább hangsúlyoz a fekete tetőcsomagtartó is. A jármű szabadidő-autós jellegét ezek mellett kiemelik a vastag fekete borítással védett kerékjárati ívek is. Az emelt hasmagasság alapján a terepes változat valószínűleg erősebb rugókat is kap, valamint újak a keréktárcsák is.

A dél-amerikai piacon igen kedveltek a hasonlóan átalakított terepes változatok, így minden bizonnyal a Hyundai is kínál majd egy ilyen változatot a HB20 modellből. Mindazonáltal könnyen elképzelhető, hogy emellett a HB20 alapjain készülni fog egy valódi kisterepjáró is, amely nemcsak egy látványelemekkel átalakított autó lehet, hanem egy komoly, négykerék-meghajtási rendszerrel ellátott, talán más jellegű formatervvel rendelkező modell lesz. 

Forrás: quatrorodas.abril.com.br

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei