Luxusbusz a H-1-ből


A Hyundai Motor Company a SM Entertainment tuningcéggel közösen egy szöuli kiállításon bemutatta közös fejlesztésű különleges luxusbuszát.

A Hyundai a H-1 személyszállító változatából, a Starex modellből készített személyre szabott, luxus belső térrel rendelkező szállítójárművet, amelyet az SM Entertainment szakembereivel közösen alakított ki.

Az autóban különálló, ún. VIP szellőztethető, fűthető bőrülésekben foglalhatnak helyet az utazók, amelyek ráadásul automata lábtámasszal is rendelkeznek. Az fárasztó utazás könnyebb elviselésére az összes ülés előtt táblagépek kerültek elhelyezésre, beépítettek egy mini hűtőszekrényt is és természetesen különálló audiórendszer is a felszereltség részét képezi.


 Az autó körül egy négycsatornás fedélzeti kamerarendszer működik, amely minden létező szögből képes tájékoztatni a sofőrt a jármű helyzetéről, ezenkívül olvasó-, illetve hangulatlámpákat is felszereltek a luxus fokozása érdekében.  

„Az SM Entertainmenttel közös vállalkozásunk a kiállításra összehozta az autó, a számítástechnika és a szórakoztatás világát. A jövőben több olyan marketingelemet vetünk be, amelyek egyedi élményt nyújthatnak a vásárlók számára.” – mondta a Hyundai egyik képviselője a kiállításon.

Forrás: ohkpop.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei