Hyundai Excel taxik Indonéziában


Indonéziában bemutatták a Hyundai Verna átalakított változatát, amelyet kifejezetten a helyi taxitársaságok igényeire szabtak át.  

A Hyundai Mobil Indonesia által bemutatott taxiváltozat a népszerű Accent/Verna modellcsaládra épül, ám már elnevezésében is elkülönítették azoktól, hiszen ott Excel III. típusnévvel hozzák forgalomba.


Az elnevezésen túl a modell külső kinézetét is átalakították, így hiányoznak a ködlámpák, átalakult az első lökhárító, illetve az első hűtőnyílás is, amelyek együttes célja kevésbé prémiumossá tenni az autó megjelenését.

Az Excel III belül egy Multi Információs kijelzőt (MID) kapott, melyen keresztül a sofőr ellenőrizheti a fogyasztást, a motor üzemidejét, emellett pedig beépítésre került a Hyundai Eco Drive rendszere, mely segít az üzemanyag takarékosságban. A modell belterét egy DIN méretű rádióval (a 2 DIN helyett), valamint gumiszőnyeggel és sötétített ablakokkal is felszerelték.


Az autó meghajtásáról egy 1,4 literes, 108 lóerős benzinmotor gondoskodik, amelyhez ötfokozatú váltót is csatlakoztattak. A garancia Indonéziában 3 év vagy 100 ezer km.

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei