Hyundai kutatási megállapodás Amerika vezető egyetemeivel


Dél-Korea vezető autógyártója, a Hyundai Motor Group megállapodást írt alá a University of California Berkeley-ben és Davisben található kutató egyetemeivel a Hyundai Kiválósági Központ (Hyundai Centre of Excellence) létrehozásáról.

A megállapodáson belüli első program egy Hyundai R&D Global Frontier névre keresztelt kutatási-fejlesztési program, amelynek keretében a Hyundai fejlesztői a kutató egyetemek munkáját is felhasználva dolgozhatnak a jövő világszínvonalú Hyundai járműveinek fejlesztésén.  


A Hyundai Kiválósági Központ keretein belül a Hyundai mérnökök egy kiválasztott csoportja az egyetemek legnevesebb kutatóival karöltve különböző projekteken keresztül dolgoznak annak érdekében, hogy a jövő Hyundai modelljei ne csupán biztonságosabbak, de könnyebben irányíthatóak és élvezetesebben vezethetőek legyenek.

A Hyundai R&D Global Frontier nyolc különböző autóipari szakterületre koncentrál majd: menettulajdonság és kezelhetőség, menetzaj, rezgések, törésállóság, fejlett járműbiztonsági technológiák és a fejlett anyagtechnológiák.

Forrás: rushlane.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei