Virtuális Elantra tesztvezetés a Google Maps segítségével


Hogyan nézhet ki a megvételre kinézett Hyundai Elantra a saját garázsfeljárón? Most a Google Maps segítségével kiderül.

A tesztvezetések manapság annyira korlátozottak, hiszen jobb esetben néhány háztömböt tudunk megtenni a kiszemelt járgánnyal, azután vissza kell adni a kulcsot a kereskedőnek. A Hyundai nemrég bemutatott Elantra két változatát, a GT és a Coupe kivitelét a már korábban bemutatott négyajtóssal együtt most Amerikában a „The Driveway Decision Maker” akció keretében virtuálisan akár haza is lehet vinni.

Az online alkalmazás elérhető mindhárom modellváltozat esetében, amely keretein belül kiválasztható az egyik modell „tesztvezetésre”. Ezután kiválaszthatjuk a jármű színét, valamint a lakcímet. Egy gyors töltés után máris indulhatunk.

Az Elantra a Google Maps fotóiba beillesztve a Streetwiew részeként közlekedik az ismerős környéken és néhány kör megtétele után megérkezik a beállított célállomáshoz. Itt felajánlja a felhajtót, illetve a padka melletti parkolás lehetőségét is. Majd a megosztási lehetőségnek köszönhetően közölhetjük barátainkkal, ismerőseinkkel választásunkat, hogy azok kifejezhessék véleményüket.  


Forrás: fastcocreate.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei