Kanadában a jégkorongot támogatja a Hyundai


A KidSport Canada a Hyundai Auto Canada márkakereskedőivel közösen a Montreal Canadiens jégkorong játékosával és annak családjával közösen legalább ezer hátrányos helyzetű kanadai fiatalt támogatnak a jövőben.  

A kezdeményezés átvállalja többek között a nevezési díjakat, valamint a költséges védőfelszerelések összegét azért, hogy minél nagyobb mértékben megkönnyítse a fiatalok útját a szervezett sportok irányába.

„A Hyundai Hockey Helpers egyike cégünk küldetésének, amelynek során vásárlóink életminőségét kívánjuk javítani.” – mondta Steve Kelleher, a Hyundai Auto Canada elnök-vezérigazgatója.
„Mi a Hyundainál úgy gondoljuk, minden fiatalnak meg kell adni az esélyt arra, hogy megtapasztalja a jégkoronghoz hasonló szervezett sportok társadalmi, tudományos és építő jellegét. Ez a program nemcsak lehetővé teszi a hátrányos helyzetű gyerekek számára a jégkorongot, de segíti őket és a kanadai fiatalokat abban, hogy egészségesebbé, magabiztosabbá és rugalmasabbá váljanak az életben. Mivel magam is játszottam fiatalabb koromban, így elmondhatom, hogy nagy hatással volt ez a személyiségem fejlődésében és szeretném, ha minden fiatal számára nyitott lenne ez a lehetőség.” – tette hozzá.
Forrás: autosphere.ca   Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei