25 év márkahűség


A márkahűség terén a Hyundainak nincs szégyenkeznivalója, a koreai márka tulajdonosainak igen nagy aránya új jármű vásárlásakor is elsősorban márkán belül dönt. Egy holland úr pedig már a hetedik Hyundai modellnél tart.

Az urat Bert de Kleinnak hívják és kapcsolata a Hyundaijal 25 évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor megvásárolta első Ponyját, mely három ajtóval és fehér fényezéssel rendelkezett. Később ezt egy másik Ponyra cserélte, amelybe a benzin mellett gáztartály is került. A modellváltást követve Klein úr is Accentre váltott, 1999-ben egy gömbölyű, majd 2002-ben egy Accent LC következett. Az Accent korszakot egy 1,6-os Matrix egyterű követte az évtized közepén, míg idén márciusban – immár hetedik Hyundai modellként – egy 1,4 literes ix20 modellt vásárolt.



„Természetesen a Hyundai márkához kötődő viszonyom nem volt szerelem első látásra, a kötődést a használat során megtapasztalt értékek teremtették meg.” – mondta Klein. „ Számomra elsősorban a remek ár/érték arány volt meggyőző” – tette hozzá.



Az évtizedek során Bert de Klein Hyundai családjával és a Hyundai modelljeivel együtt – igazi hollandként lakókocsival terhelten – megjárta Olaszországot, Németországot és Franciaországot is. 

Forrás: imotion.hyundai.nl

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei