A Hyundai amerikai vásárlói idén is a leghűségesebbek



Amíg Európában a márkahűség kialakításán fáradoznak, egy Amerikában végzett felmérés szerint a Hyundai vásárlók első helyen végeztek a márkahűség területén.

A Brand Keys piackutató által elvégzett legfrissebb kutatás szerint a Hyundai vásárlói ragaszkodnak leginkább a márkához, amennyiben autóvásárlásra kerül a sor. A koreai márka a dobogó legfelső fokán most először osztozik a Ford Motors-szal, míg második helyen a General Motors áll, őket követi sorrendben a Chrysler, a negyedik helyen a BMW és a Lexus osztozik, majd a Mercedes, a hatodik a Subaru, Mazda és a Kia, őket követi a Mini, a Volkswagen és a Nissan.

„A Hyundai elkötelezett amellett, hogy vásárlóit az új autóról döntés első pillanataitól a vásárláson át a szervizekig támogassa.” – mondja el Steve Shannon, a Hyundai Motor America képviselője. „Az erőfeszítéseink ezek szerint kifizetődőek, hiszen új és visszatérő ügyfeleink továbbra is stílusos, mégis megfizethető Hyundai modellek közül válogathatnak.”

A Brand Keys idei, sorrendben 17. felmérésében összesen 54 kategória 400 márkáról készült felmérés 39 ezer amerikai, 18 és 65 év közötti életkorú autós megkérdezésével, amelynek során kialakult a márkahűség indexe.


„Gratulálunk a Hyundainak az újabb győzelemhez.” – mondja Robert Passikoff, a Brand Keys alapító elnöke. „A Hyundainak sikerült fenntartania vásárlói érzelmi kötődését a márkához, így a személyre szabott technológiai megoldásoknak köszönhetően sikerült igazi értéket teremtve megtartani őket.”  

A felmérés eredménye azért is fontos tényező, mivel egy befektető például olyan márkakereskedést kíván létrehozni, amelyben biztosított a visszatérő ügyfél, aki a legtöbbet kapja a pénzéért. Ezért olyan márkát választ, amely ezen keresztül a legtöbb bevételt és profitot termeli meg számára.

„Azon márkák ügyfelei, akik megtalálják elvárásukat, vagy azon túl is lépnek egy-egy márka esetén, azokból válnak az igazi márkahű vevők.” – mondja Robert Passikoff a megfigyelésekre alapozva.

Forrás: bluemaumau.org

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei