A Hyundai támogatja a kiváló anyukákat



Az angol Tesco áruházlánc által szervezett 2013-as Év Anyukája nyertesei a Hyundai jóvoltából Sante Fe és i40 modellekből álló flottában érkeztek a díjátadóra.

A Hyundai új generációs Santa Fe modellje tágas, kényelmes utasterének és stílusos vonalvezetésének köszönhetően már rengeteg rajongót szerzett magának. Ugyanezen képességek segítségével az átlagos életet élő anyukák is reflektorfénybe kerülhetnek a Tesco 2013-as Év Anyukája díjának köszönhetően.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy támogathatjuk az inspiráló nők számára szervezett eseményt, hiszen hatalmas változást hozhatnak mások életébe.” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai UK elnök-vezérigazgatója. „Reméljük, hogy a nyertesek feledhetetlen élményeihez az új Santa Fe egy kis részben hozzájárult.”


A nyerteseket egy Santa Fe modellben egyenként szállították a London egyik legelegánsabb szállodájában, a Savoy-ban megrendezett gálára, ahol a rajongók és a média kereszttüzében, vörös szőnyegen vonulhattak be. Másnap pedig a Hyundai új terepjáróinak zászlóshajója vitte őket a Downing Street 10-be, ahol találkozhattak az Egyesült Királyság miniszterelnökével, David Cameronnal.

A Tesco Év Anyukája díjat idén hat olyan édesanya kaphatta meg, akik hatalmas változást okoztak mások életében. Ennek keretei között díjazták a legadakozóbb anyukát, a vállalkozó anyukát, a közösségi és a bátor anyukát is. Emellett az idén a vörös szőnyegen Melanie C volt a sztár anyuka.  

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei