Különleges kollekcióval csábítanak a Hyundai modelljei Dél-Koreában



A Hyundai Motor Company az egyre erősödő piaci versenyben alacsonyabb árakkal és sportos kiegészítőkkel igyekszik meglévő modelljeinek vonzerejét növelni.   

A kifejezetten a fiatalokat célzó Premium Younique Lifestyle (PYL) program keretein belül a Hyundai most még magasabb szintre emelte az i30 és i40 versenyképességét azok felszereltségének javítása és alapárainak mérséklése révén.  

Az i40 PYL szériáját még inkább versenyképessé teszik azok az extrák, amelyek közé tartoznak a bőrülések, fűtött kormánykerék, kétzónás automata klímaberendezés, valamint az elektromosan állítható memóriás ülések. Az ilyen gazdagon felszerelt i40 most ráadásul 1 350 ezer wonnal kevesebbe kerül, mint a hasonló extrákkal rendelkező korábbi változatok.


Hasonlóan gazdagodott az i30 kompakt felszereltsége is, amelyhez a PYL felszereltségi szinten már alapáron jár a fűtött kormánykerék, az elektromos parkolófék, valamint a bőr üléshuzat is, amelyhez nemcsak ülésfűtés, hanem szellőztetés is tartozik.


Az i30 külső megjelenését a fiatalok különböző, a lökhárítóra, illetve a külső tükrökre ragasztott matricázással tehetik még egyedibbé, amelyekkel egy időben az i30 PYL változat alapárát 250 ezer wonnal csökkentették annak érdekében, hogy elérhetőbbé váljon ezzel a fiatalok számára.


 „A 2013-as i30 és i40 PYL kollekciót azért dobtuk piacra, hogy vásárlóink a modellekben is megtalálhassák azt az egyedi életstílust, amelyet ők maguk is képviselnek a világban.” – mondta a Hyundai szóvivője.  

Forrás: blog.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei