Új kiegészítőkkel gazdagodott a Veloster



A Hyundai Motor bemutatta a 2013-as Veloster modellt, amely új felszereléseinek köszönhetően még csábítóbb lehet a vásárlók számára.

A Hyundai Veloster 2013-as változatának legnagyobb újdonsága az új Beats audiorendszer. A Beats Audio egy olyan professzionális hangrendszermárka, amelyet Dr. Dre, a hip-hop zenész és zenei producer neve fémjelez. A Hyundai Dél-Koreában immár a teljes Veloster modellpalettán alapáron kínálja ezt a kiegészítőt annak érdekében, hogy az még inkább igazodjon a fiatalok igényeihez.


A Beats Audio mellett a 2013-as Veloster modellekben is megjelent a Flex Steer, azaz a három fokozatban állítható kormányrásegítési erő változtató rendszer, valamint immár a Velosterek kormánya is fűtötté, ülései pedig szellőztethetővé váltak. Ezeken felül az új modellekhez különböző egyedi kiegészítő csomagok mellett egy új szín is felkerült az opciós listára.


Az új Velosterek háromféle (Younique, PYL és D Spec) változatban kapható Dél-Koreában, 19,6 és 23,1 millió wonos (kb. 4 és 4,8 mFt) áron.

Forrás: hankyung.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei