A Hyundai szervizt nyitott a nők számára



A Hyundai Motor Company Dél-Koreában megnyitotta első olyan márkaszervizét, amelybe kizárólag női ügyfeleket várnak.

Mindenki számára világos, hogy a férfiak és a nők általában nem egyformán viszonyulnak az autókhoz, főképp azok bonyolult műszaki sajátosságaihoz. Ez így van Dél-Koreában is, ahol a nők félve lépnek be autójukkal a márkaszervizekbe, hiszen nem rendelkeznek megfelelő ismeretekkel, ezért kényelmetlenül érezhetik magukat a szakemberekkel folytatott beszélgetésekben, illetve a szakszervizek által nyújtott környezetben.

Pont ennek kiküszöbölésére hozta létre a Hyundai nemrég Szöulban a márka első, női ügyfelek számára épült Blueme szakszervizét. A főváros Gangnam negyedének Hill State Galériájában kialakított létesítmény a legnagyobb kényelemmel várja a hölgyeket.


A Blueme szervizének fogadótere sokkal inkább egy elegáns szálloda vagy étteremhez hasonlít, hiszen egy alkalmazott a bejáratnál máris kinyitja a vezető ajtaját, majd bekíséri őt a recepcióhoz. Miközben autóját szervizelik, a hölgytulajdonos az elegáns bárban fogyaszthatja el italát, amelyhez a pincér egy táblagépet is ad, hogy az ingyenes wifin keresztül csatlakozva az internetre könnyebben teljen a várakozás ideje.

Az építők gondoltak a gyerekekkel érkezőkre is, hiszen a bár mellett egy mindennel felszerelt gyermekmegőrző is a szerviz részét képezi. Az elfoglalt hölgyek számára ezeken felül háztól házig szolgáltatás is igénybe vehető.

A szerviz reklámfilmje itt megtekinthető.

Forrás: whowired.net, blog.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei