A Santa Fe az Atlantai Autószalon legkiválóbb autója



A nemrég megrendezett Atlantai Autószalon alkalmából az Atlanta Automotive Média Szövetség (GAAMA) az új Hyundai Santa Fe modellt nevezte meg a legjobb hobbiterepjárónak.

„Az idei év legjobb hobbiterepjárójaként a GAAMA a 2013-as Hyundai Santa Fe új formatervével, luxusszínvonalú belső kidolgozásával, lenyűgöző technikai felszereltségével, elérhető árával és akár 5 és hétszemélyes kivitelezésével kimagaslott az idei mezőnyből.” – mondta Davis Adams, a GAAMA elnöke.

A 2013-as modellévre teljesen átalakult Santa Fe immár kétféle kivitelben, rövidebb és hosszabb tengelytávolsággal készül, amelyhez erős, mégis takarékos motorpaletta és remek ár-érték arány társul. Az alapárért kínált hétszemélyes elrendezés, a 290 lóerős 3,3 literes V6-os, a 10 év vagy 160 ezer km-re szóló Hyundai hajtáslánc garancia és az öt éves országúti segélyszolgálat éppen eléggé győzte meg a zsűrit ahhoz, hogy a modell megnyerhesse a 2013 Legjobb Hobbiterepjárója címet.  


„Nagy megtiszteltetés, hogy a zsűri a Santa Fének adományozta ezt a kitüntető címet.” – mondta Mike O’Brien, a Hyundai Motor America termékfejlesztésért felelős elnöke.” A GAAMA tagjai között kiváló szakújságírók találhatóak, akik felismerték a Santa Fe mindazon tulajdonságát, amellyel sikeressé válhat ezen a piacon.”

A GAAMA az Amerikai Egyesült Államok déli részének autós szakújságíróit tömörítő szervezet, amely évente különböző kategóriákban ítéli oda díjait. A zsűri az autószalonon kiállított modelleket azok értéke, teljesítménye, az innováció foka és a felszereltségek alapján értékeli és díjazza. A szervezet ezen túlmenően igyekszik összehozni az újságírókat, a gyártókat, a kereskedőket és az autógyártásban érintett feleket azért, hogy azok együttesen fejlesszék az Egyesült Államok déli részének autógyártását és -kereskedelmét.    

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei