A kalandor Hyundai terepjáróval fedezi fel az ismeretlent



Andy Torbet brit extrém kalandor és televíziós műsorvezető a Hyundai nagyköveteinek egyik tagjává vált.  

Andy jelenleg az Egyesült Királyság természeti adottságaiban rejlő extrém kalandlehetőségekről ír könyvet, amelyhez egy tágas, kényelmes járműre van szüksége ahhoz, hogy eljuthasson Nagy-Britannia legeldugottabb szegleteibe is. Ehhez tökéletes partnert talált a Hyundai új generációs Santa Fe modelljében.


„Nagyon örülök annak, hogy a Hyundai márka nagykövete lehetek, a Santa Fe pedig tökéletes autó a kirándulásaimhoz.” – mondta Andy. „A hatalmas csomagtérben kényelmesen elfér az összes felszerelés, ráadásul ledöntött ülésekkel fantasztikus fekhellyé alakítható, ha éppen a semmi közepén ér az éjszaka. Az autó ráadásul ügyesen mozog a sziklás utakon is.”


„Andy gondolkodásmódja tökéletesen illeszkedik a Hyundai márkaképéhez, hiszen ő is a szokványostól merőben eltérő módon látja a világot és nem fél kitolni saját határait.” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Andy munkájához egy extrém robusztus járműre volt szüksége – az új generációs Santa Fe modelljét annak kényelme, praktikussága, felszereltsége és a négykerék-meghajtásnak köszönhető képességei miatt választotta.”


Andy nemrég a BBC 2 csatorna „Jéghegy küldetés” dokumentumsorozatában szerepelt, amelyben egy grönlandi gleccsert mászott meg és jutott a belsejébe, valamint feljutott egy Kanadába tartó jéghegyre is. Chris Packham műsorvezető mellett vele tartott egy csapat brit és kanadai gleccserkutató, akik a jéghegyek életciklusát ismertették.


A Hyundai támogatja Andy extrém kalandjait, amelynek első lépéseként csatlakoztak hozzá, amint egy elárasztott walesi bányában merült alá:


Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei