Hyundai program a tehetséges európai fiatalokért



A Hyundai egy új kezdeményezésével támogatja azokat az európai egyetemeken tanuló diákokat, akik saját vállalkozásukat szeretnék beindítani a diploma megszerzése után.  

Az újonnan létrehozott Briliáns Fiatal Vállalkozók elnevezésű program részeként a Hyundai a jövő Európájának vezetőit támogatja annak érdekében, hogy üzleti álmaikat képesek legyenek megvalósítani. A vállalat a benyújtott üzleti tervek mindegyikét értékeli és a megvalósíthatónak ítélt innovatív, költséghatékony elképzeléseket pénzügyileg is támogatják majd.  

A pályázat nyerteseit összesen 14 résztvevő országban hirdetik majd ki: Belgium, Bulgária, Dánia, Finnország, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Hollandia, Norvégia, Portugália, Románia, Szlovákia, Spanyolország és az Egyesült Királyság.  

A program ebben a hónapban veszi kezdetét, amelyet a Junior Achievement Young Enterprise (JA-YE) Europe szervezettel közösen folytat le a vállalat. A JA-YE a régió legnagyobb olyan szervezete, amely vállalkozói oktatási programjaiban tavaly 38 ország 3,1 millió diákja vett részt.


Az új kezdeményezést a Hyundai „Készségek a Jövőért” oktatási és fejlesztési programja egészíti ki, amely 15 és 18 év közötti korú fiatalok számára ad szakirányú képzéseket – szintén a JA-YE közreműködésével. A három évre szóló kezdeményezés által 15 európai nemzet 10 ezer résztvevőjének fejlődését 400 Hyundai önkéntes segíti, akik bevezetik őket az autóiparba és átadják üzleti tapasztalataikat számukra.   

Mindkét program a Hyundai márka értékeire épít, azaz az innovációra, fenntarthatóságra és felelős vállalati gondolkodásmódra.

„Mi tényleg törődünk Európa jövőbeli üzleti tehetségeivel, befektetésünkkel támogatjuk a jövő üzleti vezetőit, amellyel segíthetjük alakítani sikeres jövőjüket.” – mondta Allan Rushforth, a Hyundai Motor Europe alelnöke.”Elkötelezettek vagyunk a régió olyan fiatal tehetségeinek támogatására, akik remek ötletekkel és jó üzleti érzékkel rendelkeznek. Az oktatási és mentorprogramjaink segítségével ösztönözhetjük a jövő fiatal vállalkozó tehetségeit és értékes kezdőlökést adhatunk sikeres karrierjükhöz.” – tette hozzá Rushforth.    

Forrás: cision.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei