Kémfotókon a Kínának szánt Hyundai



Újabb kémfotók jelentek meg a Hyundai új középkategóriás modelljéről, amely kifejezetten a kínai vásárlók számára készül.

Az egyes hírek szerint már a nemsokára megnyíló 2013-as Shanghai Autószalonon bemutatkozó, egyelőre még névtelen Hyundai újdonság a korábban érkezett Elantra Langdong és a Sonata modellek közé ékelődik be a modellpalettán.


Az újdonságot a konszern 1,8 és 2,0 literes benzines, négyhengeres motorjai mozgatják majd, amelyhez hatfokozatú manuális és szintén hatfokozatú automata váltómű is csatlakozhat majd.  


A most lencsevégre kapott két prototípus eltérő kivitelű volt, hiszen az egyik tetején hatalmas panoráma napfénytető volt látható, így valószínűleg ez egy magasabb felszereltségű modellváltozat lehet. A hátsó kialakításról készült felvételeken hatalmas hátsó lámpatesteket és sportos, dupla kipufogócsövet lehet megfigyelni.


A Hyundai középkategóriása olyan ellenfelekkel néz szembe a kínai piacon, mint a Volkswagen Sagitar, vagy a Citroen C4L, amelyek viszonylag kis méretük ellenére prémium kialakítást kaptak. Ez a szegmens igen gyorsan növekszik Kínában, mivel a már meglévő platformok miatt a fejlesztés költségei alacsonyan tarthatóak így a koreai márkán kívül további belépőkre is számítani lehet a közeljövőben.


A Hyundai kínai vegyesvállalatánál, a Beijing-Hyundai üzemeiben készülő újonc ára várhatóan 140 ezer és 180 ezer jüan (kb. 5,1 és 6,6 mFt) között lesz.

Forrás: carnewschina.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei