A Nürburgringhez átöltözött az új Genesis



A Hyundai megkezdte legújabb luxusautójának tesztelését a híres Nürburgring versenypályán, amelyről elkészültek az első kémfotók is.

Annak ellenére, hogy a kémfotókon látható autó kevesebb álcázást visel, az új, mintás takaróelemei talán még több részletet tartanak rejtve, mint a korábbi autókon látható fekete vásznak.


Az autó méretei, formavilága azonban továbbra is egyértelművé teszi az autó hovatartozását. A méretes, elegáns hűtőmaszk még így is nagyon hasonlít a Detroitban bemutatott új HCD-14 tanulmányéhoz, amelynek sportos jellegéhez igazodnak a hátranyúló fényszórók, a kettős kipufogórendszer és méretes hátsó lámpatestek.


A Genesis mostani generációjában motorokat valószínűleg megörökli az új modell is, így az alapváltozatokat egy 3,8 literes V6-os 333 lóereje, míg a nagyobb teljesítményű modelleket a 429 lóerős 5,0 literes benzinmotor mozgatja majd. mindkettőhöz nyolcfokozatú automata váltót párosítanak majd a Hyundai mérnökei, akik összkerék-meghajtásos változatot is építettek az új Genesisből.   


A kémfotósoknak sikerült ezúttal ismét felvételeket készíteni az új Genesis belső kialakításáról is, amely jelentősen átalakul a modellváltás során. A modern műszerfalon található műszeregység két kör alakú egysége között hatalmas LCD kijelző kapott helyet, amely előtt az új Genesis vezetője egy vadonatúj,  bőrrel és fával díszített multifunkciós kormányt forgathat.


A középkonzol tetejét a hatalmas érintőkijelző uralja amely alatt egy elegáns, mutatós óra is helyet kapott. Alatta egyszerűen kezelhető kapcsolókat helyeztek el, valamint egy olyan váltókart, amely némileg hasonlít a BMW által használthoz.


A Hyundai Motor America vezetője, John Krafcik elárulta, hogy az új modellt várhatóan a 2014-es Detroiti Autószalonon láthatjuk majd először élőben.


Még több külső és belső kémfotó a Dönci Hyundai Blogja facebook oldalán található.

Forrás: worldcarfans.comcaradvice.com.au

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei