A Hyundai átadta autóit a FIFA U-20 Világbajnoksághoz


A Hyundai Motor Company az idén Törökországban megrendezésre kerülő FIFA U-20 labdarúgó világbajnokság fő támogatójaként átadta a rendezvényre szánt járműveit az azt lebonyolító török labdarúgó szövetségnek.  

Az átadási ceremóniára az esemény egyik helyszíneként szolgáló isztambuli stadionban került sor, ahol a Hyundai Motot török képviselői és a török futballszövetség vett részt. „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan sporteseményt támogathatunk, amely rengeteg embert hoz össze a világ minden tájáról.” – mondta Umit Karaarslan, a Hyundai Motor Turkey ügyvezetője. 

„A dinamizmus, a szenvedély és a csapatszellem vezet minket a jövő nemzedékének labdarúgó játékosainak támogatásában, amelynek részeként minőségi járműveket biztosítunk számukra a bajnokság gördülékeny lebonyolításához itt Törökországban, ahol a Hyundai Motor egyik legfontosabb autógyára is található.”

A FIFA U-20 Világkupa június 21. és július 13. között 24 nemzeti válogatott részvételével zajlik Törökország hét nagyvárosában. A Hyundai Motor erre az eseményre 112 autót biztosított, közöttük i30, ix35, i40 és H-1 modellek éppúgy megtalálhatóak, mint az Equus és a Genesis modellek, amelyeket a FIFA és a helyi rendezőbizottság használnak majd.  

A viadal alatt a Hyundai Motor Turkey a török ügyfelei számára június 15 és július 15 között különleges tesztprogramot is szervez, amelynek résztvevői között 50 jegyet sorsolnak ki a FIFA U-20 világbajnokság döntőjére.


A Hyundai és a FIFA együttműködése még 1999-re nyúlik vissza, amelyet egészen 2022-ig meghosszabbítottak. A nemzetközi futball sikeres támogatásával a Hyundai lényeges mértékben tudta növelni a márka elismertségét és a márkaképét is.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei