A Hyundai átadta járműveit az Universiadéra


A Hyundai Motor Company bejelentette, hogy helyi képviselője, a Hyundai Motor CIS átadta több, mint ezer autóból álló flottáját az oroszországi Kazanyban megrendezésre  kerülő 26. nyári Universiadéhoz.

A július 6. és 17. között megrendezésre kerülő Universiadé egyik fő támogatója a Hyundai Motor CIS. A rendezvény 160 ország több, mint 14 ezer atlétája a modernkori Oroszország történetének legnagyobb sporteseményévé teszi a küzdelmet. A két év múlva esedékes 2015-ös nyári universiadénak Dél-Korea, Gwangju ad majd otthont.   


A már korábban megkezdett átadás sorozatot egy nemrég megrendezett átadási ceremónia koronázta meg, amelyen részt vett Koo Young-Key, a Hyundai Motor CIS ügyvezető igazgatója, Vladimir Leonov, a 2013-as Universiadé lebonyolításért felelős főigazgatója és Igor Sivov, az Universiadé főigazgató-helyettese.

A Hyundai Motor CIS összesen 1 048 járművet bocsát az atléták, a küldöttek és az universiadé egyéb hivatalos személyeinek rendelkezésére, amelynek döntő hányadát a helyben készített Solaris modell teszi ki 821 darabbal, míg a csapatokat 112 darab Hyundai H-1 busz szállítja, emellett 109 darab i40, 5 darab Sonata és egy Equus is az átadott flotta részét képzi.  


A Hyundai a verseny alatt felállít egy különleges rajongói zónát, ahol az események nyomon követése mellett kiállításra kerülnek az autógyártó legfrissebb modelljei is. Ezenkívül a Hyundai természetesen autókat és hirdető táblákat helyezett el Kazany repülőterén és az eseményeknek helyt adó stadionokban is. Természetesen a közösségi médiában is ott van a vállalat, a Facebook mellett a „V-Kontakte” elnevezésű orosz közösségi hálón is támogatnak különböző rendezvényeket.   


A játékokon való részvétel tovább erősíti a Hyundai Motor márkaerejét a növekedésben lévő orosz autópiacon, ahol a Hyundai Solaris helyben, Szentpéterváron gyártják. A modell Oroszország egyik legnépszerűbb autójává vált és 2012-ben megszerezte az Év Autója címet is, míg az i40-et 2013-ban választották az Év Autójának.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei