Díjazták a Genesis minőségét



A Strategic Vision 2013-as minőségi felmérésében a Hyundai Genesis limuzin az Audi A4 modellel holtversenyben megkapta a kategória legjobb minőségű járműve címet.

A Strategic Vision idei felmérésének eredményeként a Hyundai Genesis és az Audi A4 modellek a Teljes Minőségi Index (Total Quality Index – TQI) alapján megkaphatták a legjobb minőségű jármű elismerést. A Hyundai márka ezzel együtt idén a General Motors-szal közösen a harmadik helyen végzett a felmérés szerint. A Teljes minőségi Index az újautó-vásárlók teljes körű megelégedettségét kifejező mutatószám, amely ezáltal nemcsak az autó minőségét hivatott tükrözni, hanem a tulajdonos személyes érzelmi kötődését és élményeit is kifejezi.  

„A Hyundai továbbra is igyekszik piacvezetővé válni nemcsak a teljes körű minőség, de ügyfelei elégedettségének területén is.” – mondta Alexander Edwards, a Strategic Vision elnöke. „Az egyetlen dolog, amely akadályozza a Hyundai Genesist a luxuskategóriában versengésben, az éppen a vételár. Az autó maga képes felvenni a versenyt a jóval drágább európai luxusautókkal is, amely a Hyundai széleskörű kínálatának versenyképességét példázza és emellett példát mutat a hazai és külföldi márkáknak egyaránt.”  

A Hyundai Genesis olyan nagy neveket hagyott maga mögött, mint a Lexus ES 350, az Acura TSX Sedan, a Lincoln MKS, a Cadillac ATS, vagy épp a Volvo S60.

„A 2013-as Strategic Vision díja számunkra annak elismerése, hogy vállalatunk igyekszik a legjobb minőséget és vásárlói elégedettséget elérni.” – mondta Mike O’Brien, a Hyundai Motor America terméktervezési részlegének vezetője. „Igyekszünk minden ügyfelünknek a legjobb terméket kínálni, amelyet olyan csomagban kínálunk, hogy egyszerre legyen vonzó és érdekes vezetni.”

A Teljes Minőségi Indexben a vásárlók a vételtől a birtokláson át a teljesítményig értékelik a tulajdonosi tapasztalataikat. Az eredmények idén 17 568 olyan tulajdonostól érkeztek, akik 2012. szeptembere és novembere között vásárolták 2013-as modellévű járműveiket.

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei