A Hyundai az angol fiatalok jövőjéért


A Hyundai bejelentette, hogy a Street League szervezetnek adományozott 50 ezer fonttal támogatja a fiatalok megsegítésére létrehozott alapítványt.

A Street League szervezet célja, hogy a hátrányos helyzetben lévő fiatalokat a labdarúgás felé terelje, és ezzel pozitív irányba fordítsa életüket. A Hyundai felajánlását a Liverpool és az angol válogatott játékosa, Daniel Sturridge látogatására időzítették, aki felkereste az új Liverpool Akadémiát, ahol megtekintette a folyamatban lévő munkát és a fiatalokkal a program eddigi pozitív hatásairól beszélgetett.  


Az új Liverpool Akadémia hivatalosan ősszel nyitja meg kapuit, amelyben az első két programot a Hyundai mostani felajánlásából finanszírozhatják. Ezen felül két további program is megvalósul a Londoni Akadémián a Hyundai támogatásából. A szélesebb körű támogatás így lehetőséget biztosít a Street League számára, hogy még több fiatalt bevonhassanak a nemes programba.

„Ezekben a nehéz gazdasági időkben a Street League munkája segíti a fiatalokat abban, hogy versenyképesebbé váljanak a munkaerőpiacon. Büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk országunk fiataljainak ambícióit, amelyek révén pozitív hatást érhetünk el saját, családtagjaik és az egész közösség életében.” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója.  


„A Street League által végzett munka tényleg nagy hatást gyakorolt rám és a Hyundai nagylelkű támogatása valóban hatással lesz Liverpool közösségére.” – mondta a Daniel Sturridge. „Nagyon sok fiatal nem kapja meg a neki járó lehetőségeket, ám a Street League által a labdarúgás felhasználásával és a munkavállalási készségek fejlesztésével egyre több magabiztos fiatal kerül ki az életbe, hogy ott biztos talajon megállják helyüket. Nagyon örülök annak, hogy részt vehetek ebben a karitatív munkában.”

A 20 éves Dale Williams Manchesterben csatlakozott a Street League szervezethez, ahol most a program önkénteseként tevékenykedik. „Nagyon élveztem a mai napot. Nagyszerű volt találkozni Daniel Sturridge-dzsel és hallani azt, ő hogyan lépte át saját korlátait azért, hogy az lehessen, aki ma. Úgy gondolom, ez nagyon inspiráló és motiváló.” – mondta.


Daniel Sturridge a Hyundai megbízásából tavaly novemberben egy 50 ezer fontos csekket már átadott a  focit felhasználó szociális átképző intézmények vezetője, a streetfootballworld részére, amelynek angol szervezete a Street League.

A mostani adomány is részét képezi annak a 250 ezer eurós támogatásnak, amelyet a Hyundai a hátrányos helyzetben élő európai fiatalok megsegítése céljából adományoz azért, hogy ennek felhasználásával fejlessze foglalkoztatási készségeiket.


Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei