Továbbra is a Hyundai a zombisorozat autós partnere



Ősszel ugyan a Hyundai befejezi az USA Network által sugárzott Burn Notice támogatását, ám helyette bővíti az AMC csatorna Walking Dead című sorozatának támogatását.

Egy kivi zöld Hyundai Tucsonnal menekülnek a zombik elől a Walking Dead című sorozat főszereplői és Steve Shannon, a Hyundai Motor America marketingvezetője elárulta, hogy az októberben induló új évadra új szerződést dolgoztak ki a filmsorozat készítőivel.  

„Ez a műsor tényleg figyelemreméltó. „ – mondja Shannon. „Ki gondolta volna, hogy a 18-tól 49 évesig terjedő korosztály számára ez lesz a legnézettebb tévéműsor?” – tette hozzá.  


Így aztán a zöld Tucson a következő évadban is megjelenik a műsorban, amely előtt még a San Diegoban megrendezésre kerülő képregény fesztiválon is megjelenik a gyártó az autóval, ezenkívül együttműködésre készülnek Robert Kirkmannel is, aki a Walking Dead képregény szerzője s a tévéműsor producere is egyben.  

A Hyundai azonban megtalálta a módját annak, hogy a Tucson mellett más termékeit is megjelentesse a Walking Dead filmsorozatban, így következő szezonban valamilyen formában találkozhatunk Velosterrel, Elantrával és Santa Fével is. „Habár nagyon szeretnénk, ha a posztapokaliptikus világban, ahol nincs autógyártás, találhatnánk egy új Santa Fét, ám ezt mégis elég nehéz lenne elképzelni.” – mondja Shannon, aki nem árult el további részleteket a termékelhelyezésről.  


Ennek ellenére a műsor készítőinek a most lezárult évadban sikerült tisztának és sérthetetlennek mutatni a Tucsont, amelyet eddig még soha nem szennyezett zombik vére, de nem robbant le egyszer sem.

Shannon elmondta, hogy a továbbiakban is keresik a jó lehetőségeket arra, hogy a Hyundai márkát népszerű műsorokban szerepeltessék.

Forrás: forbes.com/

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei