Zombiharcos Veloster készül


Az Elantra Coupe zombiálló változatának tavalyi sikerén felbuzdulva a Hyundai idén egy Velostert alakít át.

Tavaly hatalmas sikert aratott a San Diego-i képregény-fesztiválra készített páncélozott és harcra felkészített Hyundai Elantra Coupe, ezért a Hyundai a Walking Dead képregénysorozat és az ahhoz kapcsolódó tévésorozat 10. évfordulójára idén is egy átalakított autóval jelenik meg az eseményen.

A kiállításra készített Veloster zombiállóságát alaptartozékként olyan elemek hivatottak ellátni, mint a beépített machete tartók,valamint az első lökhárítóra szerelt láncfűrészek és lángszórók. A túlélés esélyeit tovább növeli a tetőre állított golyószóró fegyverzet, miközben az autó épségét a motorházra helyezett homokzsákok és a fényszórókat védő kovácsoltvas ketrecek védik.

"A világ zombilázban ég, pont ezért volt olyan sikeres tavaly a Hyundai Elantra átalakításunk." - mondta Miles Johnson, a Hyundai szóvivője. Az autóról hivatalos kép még nem készült, csupán egy előzetes látott róla napvilágot.

A Galpin Auto Sports által épített egyedi Veloster bemutatást egy új iPhone alkalmazás megjelenése is kíséri majd, amelyen a felhasználók „igényei” szerint alakíthatják ki saját zombiharcos Velosterüket. A beküldött pályázatokat értékelik és a legjobban sikerült tervet megépítik és bemutatják a 2013-as képregény-fesztiválon.

A 2013. július 17-én kezdődő San Diego képregény-fesztivál Wlaking Dead kiállításán a Hyundai autói mellett bemutatkozik a Walking Dead videójáték, de zombi jelmez- és sminkverseny, valamint közösségi médiaversenyek is lesznek.

Forrás: autoguide.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei