Átadták a FIFA Konföderációs kupa járműveit


A Brazíliában jövőre megrendezésre kerülő FIFA labdarúgó világbajnokság autós partnere, a Hyundai Motor Company Brasília városának Estádio Nacional Mané Garrincha stadionjában  átadta az idei FIFA Konföderációs Kupa kiszolgáló járműveit.

Hagyományosan a világkupát megrendező ország által az esemény előtti évben megtartott konföderációs kupa szolgál a világesemény részére felépített létesítmények, illetve a menedzsment főpróbájaként. Így ez remek alkalom a Hyundai számára, hogy ezen eseményen is megmutassa magát,hiszen megbízható szállítási partnerként 302 autóból álló flottájában megtalálható többek között a kizárólag Brazíliában készülő többszörös díjnyertes HB20 modell is.     

„A járművek átadása fontos része a 2013-as FIFA Konföderációs Kupa felkészítő munkájának és nagyon örülünk annak, hogy egy olyan globálisan is elismert autós partnerünk lehet, amely stílusos, megbízható és kényelmes autókat biztosít a FIFA vezetői, fontos partnerek és a személyzet szállításához.” – mondta Jay Neuhaus, a FIFA Marketing Brazil vezetője.

Az eseményhez biztosított 302 darabos Hyundai flottából 33 darab HB20, 100 darab Veloster, 5 darab Genesis, 25 darab Azera, 10 Santa Fe, 45 darab ix35, 65 darab H-1, 19 darab H100 hivatott gördülékennyé tenni a nagyszabású viadalt.

„A Hyundai marketingtevékenységének központi eleme a labdarúgás támogatása, amellyel globális kapcsolatot teremthetünk vásárlóinkkal.” – mondta William Lee, a Hyundai Motor Brasil elnöke. „Segítségünkkel a Világkupa és a Konföderációs Kupa a futballtörténelem leglátványosabb eseménye lehet, minthogy cégünk erősen elkötelezett Brazília iránt, amelynek ultramodern Hyundai gyárában készül a braziloknak szánt HB20 modellünk.” – tette hozzá Lee.

A június 15-én megnyíló, két hétig tartó viadal hat brazil városban, Brasilia, Rio de Janeiro, Fortaleza, Belo Horizonte, Salvador és Recife városaiban zajlik majd. Az eseményen a idén nyolc nemzet csapata vesz részt, így Brazília, Spanyolország, Olaszország, Uruguay, Japán, Tahiti, Mexiko és Nigéria vesz részt a küzdelemben.

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei