Októberben mutatkozik be Indiában a Hyundai Brilliant



Indiában a Hyundai októberben mutatja be új kisautóját, a jelenlegi i10 utódjának szánt Brilliant modellt.

A Hyundai a szeptember 10-én megnyitó Frankfurti Autószalonon fogja tartani a vadonatúj i10 világpremierjét, majd rögtön ezután, október első hetében Indiában is lerántják a leplet az ottani piacra szánt változatról. A jelenlegi i10 gyártásának továbbfolytatásával az új i10 Brilliant néven kerül forgalomba és az i10 és az i20 modellek közé pozicionálják majd.


A koreai gyártó kisautó kínálata így összesen öt modellből (Eon, Santro Xing, i10, Brilliant i20) áll majd. A Hyundai ugyanis valóban hisz a széles modellpalettában még akkor is, ha ez esetleg az egyes modellek közötti kannibalizációhoz vezethet.


Az új modellt az indiai Chennaiban gyártják majd, ahol már jó ideje tesztelik az autó prototípusait, amelyekről számos kémfotó is készült. Az autót számos erőforrás mellett egy új 1,1 literes dízelmotorral is kínálják majd, amely jelentősen megnövelheti a Brilliant eladásait. A vállalat nemrég Svédországban lehetőséget adott arra, hogy kiválasztott újságírók kipróbálhassák az új modellt. A menetpróba után a szaksajtó képviselői pozitív véleményt alkottak az új i10-ről, amely nemcsak nagyobb, de jobban is kezelhető a jelenlegi modellnél.  

Az új Hyundai i10 teljes kémfotógyűjteménye a Dönci Hyundai Blogja facebook oldalán tekinthető meg.

Forrás: motorbeam.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei