Nyolcszáz Hyundai Santa Fe a perui kormánynak


A Hyundai bejelentette, hogy idén novemberig 800 darab különleges felszerelésekkel ellátott Hyundai Santa Fe rendőrautót szállít Peru számára.

A perui kormányzat megrendelése tovább erősítheti a Hyundai márka elismertségét a gyorsan növekvő perui autópiacon. A 2,4 literes benzinmotorral ellátott Santa Fe modelleket különleges felszereltséggel látták el annak érdekében, hogy sikeresen hajthassák végre rendfenntartó feladataikat. 


A rendőrautók felszerelésének szokásos előkészítésén túl ezek az autók golyóálló üvegekkel, fényhidakkal és keresőfényekkel rendelkeznek, utasterükben pedig beépített laptop, ujjlenyomat-leolvasó és olyan fejlett kommunikációs rendszer is helyet kapott, amely valós idejű adatcserét tesz lehetővé egy meghatározott központi adatbázisból (utóbbi extrákat a Daewoo Electronics biztosította).    


„A Hyundai Motor azt reméli, hogy a mostani projekten keresztül népszerűsítheti a Santa Fe modell kiváló minőségét és ezzel együtt növelheti a márka elismertségét a piacon.” – mondta Tak Uk Im, a Hyundai Motor ügyvezető alelnöke. „A fejlett minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően tökéletes minőségű termékeink által megerősíthetjük a márka megbízhatóságát.” – tette hozzá.


Az első száz rendőrautó már elhagyta a koreai kikötőt, a további 700 darab pedig október végéig megérkezik Peruba.


Peru autópiaca a 2012-es eladási adatok alapján a közép- és dél-amerikai régióban a hatodik helyen áll, ahol tavaly 165 549 darab új jármű talált gazdára. Az elmúlt három év fejlődése azonban jelentős, hiszen az éves átlagos piaci bővülés mértéke 30 százalék. A Hyundai tavaly 23 918 darabos eladásával a perui piac második legnagyobb szereplője lett.       

Forrás: news.cision.comblog.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei