A Hyundai átadta az UEFA női Európa-bajnokság autóit


Az UEFA EUROTOP partnereként a Hyundai Motor az általa átadott autókkal támogatja az idén Svédországban megrendezésre kerülő sporteseményt.

A rendezvény hivatalos autóiként szolgáló járműveket Göteborg szomszédságában, Tjörn városában adták át a szervezőbizottságnak, akik 96 járművet használhatnak a 19 napos esemény ideje alatt, köztük a Hyundai egyik zászlóshajójának tekinthető i40 modelleket. Az UEFA és a Hyundai logóival díszített autókat ezúttal is a játékosok, UEFA tisztségviselők, játékvezetők, VIP vendégek és a szervezésben részt vevők szállítására használják majd. Az UEFA női EB 2013. július 10. és július 28. között az ország hét helyszínén zajlik majd.   


„Az UEFA bajnokságok a világ legdinamikusabb, legszenvedélyesebb és a legizgalmasabb labdarúgótornái közé tartoznak.” – mondta Mark Hall, a Hyundai Motor Europe marketingigazgatója. „Ezeket a tulajdonságokat kívánja a Hyundai Motor is saját üzletpolitikája részévé tenni, biztosítva ügyfelei maradéktalan megelégedettségét.”

A hivatalos átadási ceremóniát Roland Bägén, a Hyundai Sweden marketingigazgatója vezette, de az ünnepségen részt vett Göran Havik, az UEFA helyi szervezőbizottságának vezetője, Bert Anderson, a Göteborgi labdarúgó-szövetség elnöke, valamint a svéd nemzeti válogatott korábbi kapitánya, Victoria Sandell Svenson, aki jelenleg a helyi szervezőbizottság nagyköveteként tevékenykedik.


„A Hyundai Motor immár 2000 óta az UEFA elkötelezett partnere, így örömünkre szolgál átadni ezt a 96 darab autót a szervezőbizottság részére.” – mondta Roland Bägén, a Hyundai Sweden marketingvezetője. „Az idei nyáron ezzel köszöntünk minden csapatot és rajongót itt Svédországban és biztosak vagyunk abba, hogy a verseny nagy sikert arat majd.” – tette hozzá.   

„Mindent megteszünk azért, hogy az idei UEFA női EB az eddigi legjobb Európa-bajnoksággá váljon, ezért nagyon örülünk annak, hogy ebben a Hyundai is partnerünk lehet.” – mondta Göran Havik, az UEFA helyi szervezőbizottságának vezetője.  


A hivatalos járművek mellett a Hyundai Motor egy különleges vetélkedőt és szervez 10 és 14 év közötti gyerekek számára, amelynek 25 szerencsés nyertese hozhatja be a mérkőzések kezdetét a labdát és adhatja azt át a mérkőzés vezetőjének.    

Minden mérkőzés helyszínén egy interaktív program keretében lehet jelentkezni a Hyundai tesztvezetéseire, illetve egy vetélkedő keretei között megsaccolhatják a résztvevők a kihelyezett Hyundai modellekben található focilabdák számát. Közülük sorsolás útján két szerencsés jegyet nyerhet a fináléra.  

Forrás: cision.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei