Autógázzal szerelt Hyundai modellek Olaszországban


Immár Olaszországban is elérhetőek a Hyundai népszerű modelljei autógázos kivitelben, amelyekhez a garanciális feltételek változatlanok maradtak.

Olaszországban az LPG autógázos modellek iránti kereslet növekedése egyre szembetűnőbb, mivel 2012-ben a forgalomba helyezett új autók 9 százaléka ilyen hajtóanyaggal került az utcákra, idénre pedig 12 százalékos piaci részesedésre számítanak. A helyi importőr már korábban is árusította a városi i10 és i20 kisautók LPG változatai, amelyek mellé most a hatalmas érdeklődés miatt további két modell érkezett. Az Econext modellek köre immár az ix20 kis egyterűvel és az i30 kompakt ötajtós és kombi kivitelével gyarapodott. A teljes LPG kínálatra továbbra is érvényes a Hyundai Tripla 5 garancia szolgáltatása, vagyis a vásárlástól számított 5 évre szóló garancia mellett 5 évig ingyenes az országúti segélyszolgálat és az évente esedékes állapotfelmérés is.   


Ahogyan az i10 és i20 esetében már jól bevált, az új modellekhez is a BRC nevű cég szállítja a gáztechnikát. Az Olaszországban hatalmas népszerűségnek örvendő ix20 modellből annak bevezetése óta már több, mint 18 ezer darab kelt el, így a 90 lóerős 1,4 literes benzinmotorhoz kapcsolt LPG Econext kivitel tovább növelheti az eladásokat. A Classic és Comfort változatban kapható ix20 az átalakításával a károsanyag-kibocsátás 157 g/km-ről 137 g/km-re csökken, vételára pedig 16 600 euró.


Az i30 Econext kivitelt szintén az alap 1,4 literes, ám 100 lóerős változatból készítették el, amely Classic és Comfort változatban kapható 18 350 eurós indulóártól. Természetesen ennek a modellnek is alacsonyabb a károsanyag-kibocsátása: 148-ról 133 g/km-ra csökkent a kibocsátott széndioxid értéke.     

Forrás: ansa.it

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei