Ilyen lehetne – a Hyundai pick-upja


Ezen a blogon már többször is feltűntek Theophilus Chin alkotásai, aki most a pletykák szerint készülő pick-up teherautóról készített előzetest.

A Hyundai immáron a világ élvonalbeli autógyártójaként több autót ad el, mint a Ford, Nissan, vagy a Toyota, ám a széles modellpalettáról eddig hiányzott az elsősorban Amerikának szánt pick-up kisteherautók. Ez azonban a jövőben könnyen megváltozhat, ugyanis a pletykák szerint a koreai autóóriás fontolgatgja egy ilyen modell kifejlesztését.      


Erre alapozva Theophilus Chin megálmodta a jövő tökéletes Hyundai kisteherautóját. Theo úgy gondolja, hogy a Santa Fe lehetne az eljövendő kisteherautó legjobb alapja, amelynek hátsó részét foglalná el a plató. Ilyen összeállításban a Hyundai teherautója sokkal inkább hasonlít a Volkswagen által nemrég piacra dobott Amarokra, mint a nagyobb Chevrolet Silverado vagy Ford F-150-es modellekre. ennek alapján a koreai gyártó inkább Európában és Ázsiában számíthatna sikerekre az autóval, hiszen az amerikai piacon inkább a nagyobb, ún. „full-size” méretű teherautók hódítanak.


Persze, könnyen elképzelhető, hogy a Hyundai a jövőben akár egy egész modellpalettát kínál, amelyben kisebb és nagyobb platós autók is megtalálhatóak lesznek majd, amelyek már az amerikai piac igényeit is könnyen kielégíthetnék.

Forrás: carbuzz.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei