Indiában még idén bemutatkozik a Tucson


Indiai lapértesülések szerint a Hyundai tervei között nemcsak a Santa Fe, hanem annak kisebb testvére, a Tucson bevezetése is szerepel.

Az Indiában piacvezető gaadi.com internetes lap információi szerint a Hyundai még az idén bevezetheti kínálatába a Hyundai kisebbik terepjáróját Tucson, vagy ix35 néven, amely nemrég ráncfelvarráson esett át Európában és Dél-Koreában egyaránt.

A 2010-ben bevezetett ix35/Tucson ix elsőként viselte magán a Hyundai új folyékony szobrászatának stíluselemeit, így a hatszögletű hűtőmaszkkal és az erősen hátranyújtott fényszórókkal robusztus, de egyszersmind dinamikus és energikus benyomást kelt.

Az autó felszereltségéhez Indiában is hozzátartoznak mindazok a kiegészítők, amelyek a világ más tájékán is megkaphatóak az autóhoz, így az indiai változatban is megtalálható lesz a két részre osztott panoráma napfénytető,, az automata klímaberendezés, illetve a navigációs rendszert is magában foglaló érintőképernyős multimédia rendszer.  

Az Indiában bevezetendő modell motorházteteje alatt a Hyundai 2,0 literes CRDi dízel erőforrása dolgozik majd, amelynek teljesítménye 136 lóerő lesz. A Tucson megvásárolható lesz két- és négykerék-meghajtással is, valamint hatfokozatú manuális és automata váltóval egyaránt.

Forrás: sbwire.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei