John Krafcik lett az Év Autóipari Vezetője



Az idén a neves amerikai Év Autóipari Vezetője címet John Krafcik, a Hyundai Motor America elnök-vezérigazgatója kapta, aki több mint 200 autóipari vezető, beszállító és egyéb vendég előtt veheti át a díjat június 21-én.

„John Krafcik remek csapatával közösen újraformálta a Hyundai márkát, amely lenyűgöző formatervezéseivel és tartós értékével valóban vevőközpontúvá vált az elmúlt években.” – jegyezte meg Robert Djurovic, az Év Autóipari Vezetője program vezetője.

Krafcik elismerte, hogy a Hyundai számára az elmúlt év igen nehéz volt. „A versenyképes termékek száma soha nem volt ilyen magas, az értékesítési környezet soha nem volt ilyen nehéz, de a marketingmunkánk sem volt még soha ennyire kreatív.” – mondja Krafcik. "Így miközben folyamatosan fejlesztettük értékesítési és elégedettségi szintünket, folyamatosan a fejlődésre koncentráltunk. Még mindig nem lehetünk elégedettek, ezért továbbra is folytatjuk előremutató munkánkat.”


„Köszönöm ezt a megtisztelő elismerést, amelyről tudom, hogy azt a kemény munkát jelképezi, amelyet a Hyundai valamennyi munkatársa végzett az elmúlt időszakban a világ minden táján, beleértve a Michiganben és Kaliforniában működő fejlesztőközpontokat csakúgy, mint az amerikai összeszerelő üzemben dolgozókat.

Robert Djurovic 1964. óta vezeti az immár a leghosszabb múltra visszatekintő, történelmi jelentőségű  Autóipari Vezetője programot, amely az iparág valóban kiemelkedő tudású kiválóságait díjazza. A korábbi évek, évtizedek díjazottjai között van többek között Alan Mulally (Ford), James O’Sullivan (Mazda), Jim Press (Chrysler), Marco Mattiacci (Ferrari), Bill Ford Jr., Dieter Zetsche (Daimler), Henry Ford II, Rick Wagoner (GM), Bob Lutz (GM), Carlos Ghosn (Renault-Nissan) és Lee Iacocca (Ford) is.

Forrás: theautochannel.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei