A Hyundai autókkal támogatja a krikett bajnokságot


A Nemzetközi Krikett Szövetség (ICC) hivatalos támogatójaként a Hyundai Motor 70 gépjárművel segíti az idén Angliában és Walesben megrendezésre kerülő rangos ICC bajnokságot.  

A ma megkezdődő játékok alkalmával az ICC tagjai különböző Hyundai modelleket használhatnak majd, amelyek között i30, i40, Veloster és i800 (H-1) modellek találhatóak, természetesen márkajelzésekkel és az esemény logójával ellátott karosszériával. Az autókat a csapatok, a rendezvény szervezői, fontos személyek, bírók használhatják majd, a gépkocsik mellett pedig buszok is segítik az eseményen résztvevők szállítását.   

„A Hyundai Motor már régóta ápol jó kapcsolatot az ICC-vel és nagyon örülünk annak, hogy az idei bajnokság angliai és walesi játékát az elkövetkező hetekben autóinkkal támogathatjuk.” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK ügyvezetője. „Az esemény remek alkalmat biztosít számunkra, hogy széles körben bemutathassuk a krikett rajongóinak modellkínálatunkat.”  

„Az ICC nagyra értékeli a Hyundai Motorral kialakított kapcsolatát, amely minden egyes eseménnyel tovább erősödik.” – mondta Campbell Jamieson, a Nemzetközi Krikett Szövetség kereskedelmi vezetője. „A csapatok, hivatalos személyek, fontos személyek és szervezők számára biztosított járművek pedig a vállalat elhivatottságát demonstrálják.” – tette hozzá Jamieson.

A Hyundai Motor támogatása lehetővé tette a vállalat számára, hogy termékeit megismertesse a világ krikettrajongóival, hiszen a támogatás kezdetén, 2011-ben az ICC Krikett Világbajnokságot India, Sri Lanka és Banglades rendezte. A Hyundai a jövőben is támogatásáról biztosította a Krikett Szövetséget, hiszen autóival részt vesz majd a 2014-es bangladesi és a 2015-ben Ausztráliában és Új-Zélandon megrendezésre kerülő világeseményeken is.   

A mostani krikett-torna 2013. június 6-tól június 23-ig tart majd, amelynek keretein belül nyolc csapat harcol a rangos kupáért. India mindent elkövet majd azért, hogy megvédje tavalyi győzelmét és megmérkőznek Anglia, Dél-Afrika, Nyugat-India, Pakisztán, Ausztrália és Új-Zéland kihívóival.

A Hyundai Motor az esemény ideje alatt az eredményeket és játékok menetrendjét a Piccadily Circus óriási LED kivetítőjén is megjeleníti majd.  

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei