Elantra GT-t adományoztak a rákellenes alapítványnak



A kanadai Victoria Hyundai márkakereskedés idén egy vadonatúj Hyundai Elantra GT modellt adományoz a British Columbia rákellenes alapítvány számára, amely az év végi aukcióján elárverezi azt.

A Kanadai Autós Újságírók Szövetsége által a „Legjobb Kisautó” kategória győztesének megválasztott 2013-as Hyundai Elantra GT modell immár a második adomány, amelyet a BC alapítvány részére a márkakereskedés biztosít. Tavaly egy hasonló akcióban egy Hyundai Accent került kalapács alá.   


Az idei év során az Elantra GT a BC rákellenes alapítvány adománygyűjtő és promóciós rendezvényein kerül kiállításra, majd 2013. december 5-én a szervezet Jingle Mingle rendezvényén elárverezik, a befolyt összeget pedig a rákkutatásra fordítják. Tavaly ugyanezen a rendezvényen a szervezet összesen 1 millió dollárnyi adományban részesült.  

Doug Nelson, a BC rákellenes alapítvány elnöke kihangsúlyozta, hogy „az alapítvány nem lehetne ennyire sikeres a helyi szervezetek, így a Victoria Hyundai támogatása nélkül. Ez a legjobb példája annak, hogy a helyiek törődnek a környezetükben élő rákos betegekkel.”


„Nagyon örülünk annak, hogy részt vehetünk ebben a remek kezdeményezésben.” – mondta Stephen Munro, a Victoria Hyundai értékesítési vezetője. „A rák mindenkit érinthet, ezért szerencsésnek érezhetjük magunkat azért, hogy éppen a mi környékünkön van a világ legjobb rákkutatási és rákkezelési központja. Ők azért dolgoznak nap, mint nap, hogy megoldást találjanak, ám emellett azért is, hogy a félelmet a reménység válthassa fel. ezért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ebben mi is részt vehetünk.” – tette hozzá.

Forrás: digitaljournal.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei