A Hyundai segít az árvízkárosultakon


Az Opel felajánlása után a Hyundai is csereautókkal segíti a bajba jutott árvízkárosultakat Németországban, ahol ingyenesen használhatják a márkakereskedői hálózat bemutató autóit.

Az Opel ajánlotta fel elsőként, hogy térítésmentesen biztosít csereautókat az évszázad egyik legnagyobb árvízét átélt német családoknak. Most a Hyundai is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, amelynek keretein belül a rászorulók négy teljes héten keresztül használhatják a márka autóit – ingyen. Ezenfelül azok a Hyundai kereskedők, amelyek bemutató autói és készleten lévő autói károsodtak az árvíz miatt, szintén segíítségre számíthatnak a német központtól.

„Egy ekkora méretű áradásra senki sem számított. Társadalmilag is felelős vállalatként kötelességünknek érezzük, hogy az árvízkárosultakon mindenekelőtt gyorsan és egyszerűen segíthessünk. Akciónkkal vissza kívánjuk adni az áldozatok mozgási szabadságát, amellyel a mindennapi ügyintézést könnyebbé tehetjük.” – mondta Marcus Schrick, a Hyundai Motor Deutchland vezetője.  


Egészen június 28-ig jelentkezhetnek az árvízkárosultak területileg illetékes Hyundai kereskedőjüknél. A cserejárműre azok válnak jogosulttá, akik hivatalos dokumentummal tudják alátámasztani azt, hogy járművük az árvíz miatt nem járóképes. A Hyundai németországi honlapján már le is tölthető az ehhez szükséges formanyomtatvány. A Hyundai kereskedő ezen dokumentum alapján igényli meg a gépjárművet az importőrtől.


A Hyundai Motor Europe Csehországban pedig a helyreállítási munkákat segíti elő azzal az öt darab Hyundai ix35 gépkocsival, amelyet hétfőn adtak át a helyi katasztrófavédelem munkatársainak Prágában. 

Forrás: autobild.dehyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei