A Hyundai megnyitotta első márkakereskedését Tunéziában


Május végén megnyitotta kapuit az Alpha Hyundai Motor, amely az első hivatalos Hyundai márkaképviselet Tunéziában.

Május 24-én a Tunisz-Marsa autópálya kivezető szakaszán ünnepélyes keretek között megnyitották a Hyundai Motor első tunéziai márkakereskedését, amely a koreai márka széles modellpalettájával várja a magán- és vállalati ügyfeleket.


Az Alpha csoporthoz tartozó Alpha Hyundai Motor megalakulásától kezdődően máris eladott 400 darab Hyundai modellt, amelynek száma a továbbiakban rohamosan növekedni fog, elsősorban a most átadott 430 m2-es kiállítótérrel és négyállásos, 160 m2-es szervizközpontnak köszönhetően. 


A bemutatóteremben megvásárolható a Hyundai teljes típusválasztéka, így az i10, az i20 kisautók, az Accent kompakt, a Veloster sportkupé, valamint a 2012-es Év Autójának Amerikában megválasztott Elantra is kapható, de az ix35 terepjáró és a H-1 szintén megtalálható az Alpha Motors palettán.  


A jelenleg több mint 196 országban jelen lévő Hyundai Motor Company a most megnyílt kereskedéssel is szorosabbra kívánja kötni kapcsolatait nemcsak Tunéziával, de ezen keresztül az egész észak-afrikai régióval is. Ezen keresztül a koreai vállalat vezető szerepre kíván jutni Afrikában.

Forrás: kapitalis.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei