Már Szerbiában is ötéves garancia jár a Hyundai modellekhez


Mostantól a Szerbiában vásárolt új Hyundai gépkocsikra is érvényes az öt év kilométer-korlátozás nélküli garancia, amelyhez természetesen a többi szolgáltatás is jár.  

A Hyundai Auto Beograd bejelentette, hogy az ország egyik legkelendőbb márkája, a Hyundai az eddigi 3 év vagy 100 ezer kilométeres garancia helyett immár Szerbiában is bevezette a gyártó öt évre vonatkozó garanciavállalását. Ez azt jelenti, hogy az itt megvásárolt járművekre érvényes gyártói kötelezettségvállalás Európa összes országába érvényes. Az öt évre vonatkozó, kilométerlimit nélküli garancia az autó összes elektronikai és mechanikai elemére vonatkozik, ám az átrozsdásodás elleni garancia továbbra is a vásárlástól számított 6 évre terjed csak ki.       


A garanciához természetesen egy non-stop segélyszolgálat is tartozik, amelynek keretében egy esetleges meghibásodás esetén a bajbajutott járművet a legközelebbi Hyundai márkaszervizbe szállítják, az utasokról gondoskodnak és a feltételek fennállása esetén akár cserejárművet is biztosítanak.  

Ezenfelül 5 évig jár a megvásárolt új Hyundai modellhez az évenkénti felülvizsgálat is, amelynek során a Hyundai márkaszervizekben egy 13 pontból álló lista alapján térítés nélkül felmérik az autó állapotát, amelynek keretében többek között ellenőrzik a folyadékszinteket, az akkumulátort, a fékeket, a légkondicionálót, valamint a gumik állapotát is.

Forrás: auto.blog.rs

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei